NADO CENTER

Zaloška cesta 167, 1000 Ljubljana

Pokličite nas

031 437 000

Rezervirajte termin
  • 16.06.2020.

Neoperativna dekompresijska terapija (DTH) vratnega dela hrbtenice

NEOPERATIVNA DEKOMPRESIJSKA TERAPIJA (DTH) VRATNEGA DELA HRBTENICE

KDAJ: 29.05.2018

KJE: Na programu TV3

Neoperativna dekompresijska terapija (DTH) vratnega dela hrbtenice; Bernard Nikšić, Nado center (www.nadocenter.si)

Poškodbe vratnega dela hrbtenice povzročajo zmanjšano gibljivost in togost v zgornjem delu hrbta ter bolečine v vratu, ramenih in včasih celo v rokah. In zaradi današnjega načina življenja so osebe z bolečinami v tem predelu hrbtenice dosti mlajše (tudi stare šele 30 let), kot so bile pred časom, ko so se z omenjenimi težavami spopadali šele 50–60-letniki. Kako si torej pri bolečinah v vratu pomagati na učinkovit in neboleč oz. celo sproščujoč način? Tokrat z mag. fizioterapije Bernardom Nikšičem Nadom (www.nadocenter.si) predstavljamo fizikalne metode in principe, s katerimi se zoprne nadlege lotiti na enostaven, neoperativen, predvsem pa efektiven način: s t. i. dekompresijsko terapijo. Ne spreglejte ogleda posnetka!

Kako nam lahko pomagajo duhovni vodniki? Milka Lapajne

Pogosto si postavljamo želje in cilje, pri čemer se redko zavedamo, da je pri vsem najpomembnejše delovanje v skladu z najvišjo zavestjo. Kadar ne hodimo po pravi poti, ponavadi tudi lažemo sebi. A živeti površno, pasivno, v coni udobja ne prinaša prave sreče. Tokrat je bila z nami Milka Lapajne, Life coach Življenjske vizije in avtorica knjige Življenje je dar, ki je razkrila, kako se lahko po pomoč obrnemo k duhovnim vodnikom, zakaj ne smemo izsiljevati določenih situacij, če nam niso namenjene, ter kaj je pravzaprav magija. Ne spreglejte ogleda posnetka!

Kaj vse lahko doživi potapljač na slovenski obali? Bojan Bančič

17. 6. raziskujemo slovensko podmorsko raznolikost! Tokrat nam Bojan Bančič, padi master inštruktor potapljanja (ki je usposobil že več kot 900 potapljačev), predstavlja, kako izgleda poskusni potop, ki ga na omenjeni datum preizkušamo gledalci Klepeta ob kavi (če bi radi prisostvovali omenjeni pustolovščini, več info: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/spoznavni-potop-po-slovenski-obali.html). Kaj vse lahko pričakujemo, zakaj je potapljanje svojevrstna meditacija ter koliko izkušenj potrebujemo (razkrivamo, da nič!). Ne spreglejte ogleda posnetka, ko boste lahko videli tudi do potankosti in za v globoke vode opremljeno Jasmino.

O nas

Naša vizija so srečni ljudje brez bolečin v hrbtenici in lokomotornega sistema.
Stremimo postati eden od vodečih centrov za neoperativno dekompresijsko zdravljenje hrbtenice (DTH) in skolioz na svetu.